top of page
  • Obrázek autoraPettalosa

Kopie Šátek No.12444




Doplňky


Nedílnou součástí každého šátku je i kožený řemínek. Řemínky jsou vyráběné ručně, včetně obšití a ražby značky Pettalosa.

Základní nabídka odstínů je černá, tmavě hnědá, camel a světle béžová / barva přírodní kůže - časem oxidací ztmavne/. Vzhledem k tomu, že je kůže ručně barvená, může se daný odstín mírně lišit. Zde je na místě poděkovat mé drahé brašnářce ... Tatianko, pro mě jste bohyně, mám Vás ráda a naši spolupráce si opravdu vážím ♥


Náhradní řemínky mohou dokupovat pouze majitelky šátků Pettalosa. Není možné je umisťovat na jiné šátky, které napodobují šátky Pettalosa. Jeden řemínek je součástí šátku, každý další je za 150,- Kč.


​V nabídce jsou i velké kožené spony - nabízíme je ve stejném barevném provedení jako řemínky.



Jak probíhá prodej


1. Prodej šátků probíhá vždy formou vkladů 1-2x týdně ve 21:00 zde na webových stránkách, stejně tak jako na stránkách sociálních sítí značky Pettalosa. Bohužel přesné dny aukcí není v našich silách stanovit, ale můžeme Vám doporučit nastavení sledování příspěvků na stránkách sociálních sítí či zde na našich webových stránkách formou Newsletteru. Aukce publikujeme na všech stránkách ve stejný čas.


2. U fotografie šátku je vždy uveden počet dostupných kusů, materiál, barva a cena. V případě zájmu napište komentář přímo k fotce šátku. O kupující bude rozhodnuto na základě pořadí připsání. Poté se s Vámi spojím a domluvíme se na platbě, odeslání či předání.

Pokud je možnost šátek objednat, vždy je tato informace uvedena u fotky. Vzhledem k dlouhým dodacím lhůtám látek je doba dodání takto objednaného šátku 4 týdny.


3. Šátky jsou parfémovány vůněmi Boucheron Quatre. Tyto výjimečné a luxusní vůně mají sílu Vás inspirovat a nabudit do krásných dní.


4. Zboží odesíláme do 4 pracovních dní od přijetí platby, pokud se nedomluvíme jinak.



Doplňující informace


Moc mě těší Vás vidět ve svých šátcích a jsem ráda, když mi posíláte, jak Vám sluší. Zasláním své fotografie v šátku mi dáváte souhlas k vystavení na facebookové stránce Pettalosa.


Název Pettalosa je pod ochrannou známkou.


Náhradní řemínky mohou dokupovat pouze majitelky šátků Pettalosa. Není možné je umisťovat na jiné šátky, které napodobují šátky Pettalosa.


Velice si vážíme Vaší přízně a těším se na vaše ohlasy ♥

44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page